-Nutri-Bel is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam en natuurlijke verzorgingsproducten voor het gelaat, het lichaam en het haar. https://www.nutri-bel.be/

-Iedereen Loopt is dé winkel voor barefoot en minimalistisch hardlopen in België en Nederland. IEDEREEN LOOPT verdeelt merken en producten die je niet overal kan vinden. Ze verkopen niet zomaar gewone sportproducten, maar wel merken en producten waar er visie en een verhaal achter zit. https://www.iedereenloopt.be/nl/                                              

De sfeer bij itsyourmove is heel relax. Ik vind het tof dat er veel variatie is in het aanbod van oefeningen: HITT, salsa, lachsessie, ademhaling, meditatie, etc. en een sessie buiten zorgt voor nog een extra dimensie en een betere slaap. Erwin heeft heel veel kennis en geeft uitleg en duidelijke instructies bij elke oefening.

Ik vind beweging heel belangrijk, zeker nu we veel meer tijd zittend doorbrengen. Bewegen maakt je mentaal sterker, verbetert je focus, slaapkwaliteit, immuniteit, energieniveau etc.

Ik voel me normaal gezien aangetrokken tot intensieve bewegingsvormen zoals bv CrossFit, maar bij itsyourmove heb ik de tragere en minder intense oefeningen (QiGong) kunnen ervaren. Ik ben fan van mindful bewegen.

Sinds mijn knieoperatie is mijn kracht niet meer hetzelfde als voordien. Ik doe niet meer de CrossFit oefeningen die ik vroeger deed omdat ik mijn knie niet wil overbelasten. Met de vloeiende bewegingen die ik van Erwin heb geleerd, heb ik geen last van mijn geopereerde knie. Uren na een sessie voel ik me goed en fit.

- Okky Claase -

itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak