-Nutri-Bel is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam en natuurlijke verzorgingsproducten voor het gelaat, het lichaam en het haar. https://www.nutri-bel.be/

-Iedereen Loopt is dé winkel voor barefoot en minimalistisch hardlopen in België en Nederland. IEDEREEN LOOPT verdeelt merken en producten die je niet overal kan vinden. Ze verkopen niet zomaar gewone sportproducten, maar wel merken en producten waar er visie en een verhaal achter zit. https://www.iedereenloopt.be/nl/                                              

Ik was op zoek naar bewegingsaanbod in onze gemeente. Na de lockdown startte een nieuwe cursus ‘Qi Gong’, voor mij totaal onbekend. Het was een deugddoende ontdekking.

Deze bewegingsleer geeft je meer dan het in conditie houden van je lichaam. Qi Gong brengt lichaam en geest in balans. Je leert de omgevingsstress loslaten. Het helpt je om zelfzeker in het leven te staan. Je bouwt positieve energie op en leert om negatieve invloeden te beheersen. Na een Qi Gong sessie voel je je vol energie voor de rest van de dag.

Qi Gong een aanrader voor al wie lijdt onder stress. Voor ieder die lijdt onder lichamelijke klachten ten gevolge van omgevingsfactoren. Qi Gong is laagdrempelig, is voor jong en oud, is voor getrainden en niet getrainden. Qi Gong houdt lichaam en geest lenig, houdt je jong en gezond, laadt je batterij op.

Erwin geeft de lessen met veel aandacht en geduld. Het is telkenmale een rustgevende ervaring.

- Marleen Vandenbroucke -

itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak