Mindful Bewegingsaanbod

Ontdek de magie van beweging en wat dit voor jou kan betekenen. Breng brein en lichaam in balans, maak komaf met stress, angst, pijn en geniet terug van het leven.

Onze stressreacties zijn verweven met onze emoties, immuunfunctie, gedachten, ademhaling en beweging. Als baby weten we perfect wanneer we moe zijn en hoe we moeten ontspannen, maar als volwassene zijn we constant in de go, go, go-modus. We worden hieraan gewoon, waardoor ontspannen niet meer lukt. Stress zet zich vast in ons hele systeem zonder dat we het merken.

itsyourmove biedt verschillende methoden die je leren om brein-zenuw-spierconnectie bewust te activeren zodat je terug soepel, pijn- en stressvrij kan bewegen.

Bewegingscoach - Personal coaching
Personal coaching

De oplossing is al aanwezig in jou, maar de zoektocht ernaar hoef je niet alleen te doen.

Bewegingscoach - Groepslessen Qi Gong
Groepslessen Qi Gong

Ontdek het moeiteloze pad naar de kracht van Qi Gong

Bewegingscoach - Cadeaubon The Magic of Movement
Cadeaubon The Magic of Movement

Schenk wat Magie met The Magic of Movement Cadeaubon van itsyourmove

Bewegingscoach - Voor bedrijven
Voor bedrijven

"Voedzame" beweging op de werkvloer voor een gezond lichaam en brein - een investering die zichzelf terugverdient

Ik vond itsyourmove en de Qi Gong lessen op internet. Ik wou weten of ik het leuk vond en schreef me in. De lessen zijn aangenaam en laten me ontspannen. Ik vind het interessant dat Erwin zo veel uitleg geeft over wat we doen en waarom. Ik vind het ook positief dat hij rekening houdt met mensen die geblesseerd zijn of ergens pijn hebben. De meditatie op het einde van de lessen vind ik een leuke afsluiter.

- Elke -

itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak