Aanbod

Ontdek de magie van beweging en wat dit voor jou kan betekenen. Breng brein en lichaam in balans, maak komaf met stress, angst, pijn en geniet terug van het leven.

Onze stressreacties zijn verweven met onze emoties, immuunfunctie, gedachten, ademhaling en beweging. Als baby weten we perfect wanneer we moe zijn en hoe we moeten ontspannen, maar als volwassene zijn we constant in de go, go, go-modus. We worden hieraan gewoon, waardoor ontspannen niet meer lukt. Stress zet zich vast in ons hele systeem zonder dat we het merken.

itsyourmove biedt verschillende methoden die je leren om brein-zenuw-spierconnectie bewust te activeren zodat je terug soepel, pijn-en stressvrij kan bewegen.

Bewegingscoach - Personal coaching
Personal coaching

De oplossing is al aanwezig in jou, maar de zoektocht ernaar hoef je niet alleen te doen.

Bewegingscoach - Groepslessen Qi Gong
Groepslessen Qi Gong

Ontdek het moeiteloze pad naar de kracht van Qi Gong

Bewegingscoach - Cadeaubon The Magic of Movement
Cadeaubon The Magic of Movement

Schenk wat Kerst Magie met The Magic of Movement Cadeaubon van itsyourmove

Bewegingscoach - Voor bedrijven
Voor bedrijven

"Voedzame" beweging op de werkvloer voor een gezond lichaam en brein - een investering die zichzelf terugverdient

Erwin geeft blijk van veel ervaring. Dat schept vertrouwen en geeft op zich al een ontspannen gevoel. Hoewel ik me bewust ben van het feit dat bewegen mijn gedachten doet verzetten, is er onvoldoende beweging in mijn leven.

Itsyourmove motiveert me om de draad weer op te pikken om zo mijn hoofd leeg te maken. Hoe moe ik ook ben, elke sessie geeft me weer heel wat energie. Wat ik heb ervaren MOET gedeeld worden. Ik kan itsyourmove zeker aanbevelen!

- Nele Van Den Broucke -

itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak