Mindful Bewegingsaanbod

Ontdek de magie van beweging en wat dit voor jou kan betekenen. Breng brein en lichaam in balans, maak komaf met stress, angst, pijn en geniet terug van het leven.

Onze stressreacties zijn verweven met onze emoties, immuunfunctie, gedachten, ademhaling en beweging. Als baby weten we perfect wanneer we moe zijn en hoe we moeten ontspannen, maar als volwassene zijn we constant in de go, go, go-modus. We worden hieraan gewoon, waardoor ontspannen niet meer lukt. Stress zet zich vast in ons hele systeem zonder dat we het merken.

itsyourmove biedt verschillende methoden die je leren om brein-zenuw-spierconnectie bewust te activeren zodat je terug soepel, pijn- en stressvrij kan bewegen.

Bewegingscoach - Personal coaching
Personal coaching

De oplossing is al aanwezig in jou, maar de zoektocht ernaar hoef je niet alleen te doen.

Bewegingscoach - Groepslessen Qi Gong
Groepslessen Qi Gong

Ontdek het moeiteloze pad naar de kracht van Qi Gong

Bewegingscoach - Cadeaubon The Magic of Movement
Cadeaubon The Magic of Movement

Schenk wat Magie met The Magic of Movement Cadeaubon van itsyourmove

Bewegingscoach - Voor bedrijven
Voor bedrijven

"Voedzame" beweging op de werkvloer voor een gezond lichaam en brein - een investering die zichzelf terugverdient

Ik leerde itsyourmove kennen via een folder en omwille van de bewoordingen “… het moeiteloze Pad …”, besloot ik me in te schrijven voor de Qi Gong lessen. De lessen vallen zeer goed mee. Ik voel na afloop steeds onmiddellijk het effect van de lessen in positieve zin. Ik merk ook een aantal veranderingen op zoals verhoogde soepelheid, betere slaap, beter gezind, goede stoelgang, helderder van geest en aandacht, verhoogd zelfbewustzijn en zo. Ik vind het leuk dat ik geen speciale kledij nodig heb om de lessen te volgen en kan de Health Qi Gong bij itsyourmove aan iedereen aanraden.

- Carl Hendrickx -

itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak