Stressmanagement door Mindful Bewegen

Happy at Work with Nutritious Movement

 • Meer fitheid, gezondheid en stressbestendigheid
 • Hogere productiviteit
 • Minder ziekteverzuim en burn-outklachten

Steeds meer bedrijven zetten in op preventieve maatregelen om beter met de werkdruk om te kunnen gaan. Het begrip groeit dat burn-out niet persé zwakke personen treft, maar net eerder diegenen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en het belangrijk vinden om goed werk te leveren. Uw beste krachten dus. Het spreekt voor zich dat wanneer uw beste krachten uitvallen de druk op anderen nog maar eens vergroot… de vicieuze cirkel is ingezet. 

In plaats van de productiviteit van de werknemers te laten aantasten of steeds op zoek te moeten gaan naar een gepaste vervanging van uitgevallen medewerkers, kan ook uw bedrijf op preventie inzetten d.m.v. een stress verlagende beweegroutine.

itsyourmove biedt 2 renderende beweegprogramma’s aan die er op gericht zijn om het stressniveau te verlagen door lichaam én brein in beweging te brengen :

 • Qi Gong Practice: Een eeuwenoude harmonieuze Chinese beweegvorm die haar effectiviteit op het vlak van gezondheid door de jaren heen heeft bewezen en beoefend wordt in Chinese bedrijven
 • BodyBrainBalance: Een cocktail van voedende bewegingen uit verschillende disciplines zorgt ervoor dat lichaam en brein weer helder gaan communiceren en samenwerken.

Onnodig te investeren in een ruimte met dure fitnesstoestellen waarmee een beperkt aantal spiergroepen repetitief belast wordt, wat op zich weer kan zorgen voor onbalans d.w.z. stress, in het lichaam. Net zoals een gezond voedingspatroon gevarieerde nutriënten bevat om elke cel van lichaam en brein optimaal te voeden, is het gezondheidsrendement hoger bij uitgebalanceerde voedende en herstellende beweegvormen.

Met slechts beperkte of geen hulpmiddelen helpt itsyourmove uw organisatie transformeren naar een gezonde werkplek met een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim dankzij :

 • Hogere veerkracht
 • Hogere motivatie
 • Verbeterde slaap
 • Betere concentratie
 • Sterker geheugen
 • Meer creativiteit

Uw werknemers houden na het werk meer tijd en energie over voor zichzelf en hun gezin met een verbeterde werk-privé balans als resultaat. Zo vatten ze elke dag opnieuw gemotiveerd het werk aan.                 

Druk op de pauzeknop voor een betere productiviteit en kies voor één van de volgende stressdumpers:


Qi Gong Practice

Ontspanning in het lichaam, rust in het hoofd en hernieuwde energie om fris weer aan de slag te gaan


BodyBrainBalance

Loskomen van overprikkeling, blokkades en niet altijd verklaarbare (pijn)klachten voor een beter functioneren op de werkvloer

Happy at work with nutritious movement
itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak