Milde tot intensieve beweging op jouw maat
integratieve stress- en beweegcoaching
voor meer rust, energie en productiviteit
Ontdek het aanbod
Maak een afspraak

VAN DRUK NAAR RUST EN TOCH PRODUCTIEF

Zoals de naam laat vermoeden zet itsyourmove jou in beweging. Lichaam en geest die elkaar voortdurend beïnvloeden, worden daarbij aangesproken. Jij bent hierbij aan zet.

Jij bent het hoofdpersonage in jouw succesverhaal. Claim zelf de verantwoordelijkheid voor je lichamelijk en mentaal welzijn.

Dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat. itsyourmove gidst je op jouw pad naar een kwaliteitsvol leven met de gepaste moves, tools, tips en tricks, helemaal op jou afgestemd, om stress, angst, pijn, en vermoeidheid,... op een veilige en gezonde manier aan te pakken.

Ga je lichaam anders gebruiken en ervaar de magie van het bewegingsaanbod van itsyourmove in elke cel van je lichaam en geest. Ervaar de Magie van beweging in je leven.

Wil je weten wat itsyourmove voor jou kan betekenen?
Zet je gezondheid niet langer op het spel. Daarvoor is jouw leven te waardevol. Bekijk het aanbod of neem vrijblijvend contact op.

Lees mijn verhaal, 5 redenen waarom een persoonlijke coach voordeliger is, waarom beweging ook bij stress- en angstproblemen zo belangrijk is.

De inschrijvingen voor de nieuwe lessenreeksen vanaf MEI 2023 in Sint-Job in- & outdoor en voor Overbroek (Brecht) zijn nu open. Plaatsen zijn beperkt. Voor info klik hier.

Schenk The Magic of Movement Cadeaubon van itsyourmove. Bepaal zelf de waarde van je geschenk en kies voor groepslessen Qi Gong en/of Personal Coaching. Lees hier hoe je iemand Vitaliteit, Energie en Gezondheid cadeau kan doen.

Meer energie

Na je dagtaak nog energie overhouden voor jezelf.

Meer rust

Beter omgaan met de druk van alledag, helder denken.

Meer bewegingsvrijheid

Een soepel lichaam, een gezonde geest en levensplezier.

itsyourmove geeft om jouw lichamelijk en mentaal welzijn.
Maak een afspraak